Boven de wolken - Fotografie Christiane Morrhey

Boven de wolken

Soms fotografeer ik ook sterretjes.

Als vrijwilliger bij de VZW Boven de Wolken ga ik baby’s fotograferen die stil geboren zijn of kort na de geboorte overlijden.

Baby Fotografie Christiane Morrhey

Dit werk doen wij  als vrijwilliger, gratis. Wij hopen  de ouders zo een beetje te kunnen bijstaan op die moeilijke momenten van afscheid nemen en wij hopen dat ze later door de foto’s de herinnering aan hun sterrenkindje kunnen koesteren.

Wij respecteren de privacy van de familie, vermelden geen namen, vertellen geen verhalen,  en tonen geen foto’s.

Ik wou dit al heel lang doen, vrijwilligerswerk, gewoon er onbaatzuchtig zijn voor mensen in nood. 

De warmte die ik tegenkom bij de ouders en families van deze baby’s, de dankbaarheid, de warme groep van fotografen die elkaar steunen en moed inspreken, het zijn heel mooie en intense  ervaringen.

Bij het zien van dit verdriet, verdwijnen vanzelf de zorgen om de kleine dagelijkse tegenslagen. De confrontatie met ouders die een kindje verliezen is zo ingrijpend, daar word ik echt heel stil van en dankbaar voor hetgeen ik mag hebben, 4 gezonde kleinkinderen.

Ieder sterretje dat ik fotografeer blijf een plekje houden in mijn hoofd, in mijn hart…

0 0 votes
Artikel waardering
book.png

Download het E-book

Beschrijf in het kort je weggever.

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Populaire Artikelen
Laatste Artikelen
Categorieën
Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Scroll naar boven